Eurooptik

Rame pentru ochelari

Rame pentru ochelari BVLGARI

Marele bijutier italian și maestru de pietre prețioase, iubitor al feminității și al culorilor, reprezintă unul dintre cele mai exclusiviste branduri din domeniul ochelarilor. Designul contemporan, stilurile unice și detaliile pline de farmec sunt combinate în produse de o calitate superioară. Ochelarii Bulgari prezintă materiale prețioase, cum ar fi aurul, pietrele prețioase și cristalele, și reprezintă mereu o piesă statement.

Rame pentru ochelari DOLCE & GABBANA

Sicilia, senzualitatea și esența Italiei. Contrastant dar complementar, stilul Dolce & Gabbana se reflectă și în colecțiile de ochelari. Forme pline de farmec, elemente neconvenționale, materiale de calitate și detalii suprinzătoare.

Rame pentru ochelari EMPORIO ARMANI

Nonconformism, stil fresh și culoare! Stilul Armani se reflectă în ochelarii îndrăzneți, cu linii moderne și forme versatile. Mereu surprinzătoare, piesele Armani sunt adevărate bijuterii ce merită colecționate!

Rame pentru ochelari POLAROID

Un brand care a cosntruit relația de încredere cu clientul, de-a lungul a generații. Inovația, una dintre valorile de bază ale Polaroid, garantează siguranța ochilor, iar elementele de design, clasice deja, aduc plus de stil. Tehnologiile folosite pun Polaroid mereu pe locul întâi când vine vorba de ochelari.

Rame pentru ochelari RAY BAN

Un brand clasic, recognoscibil, având autenticitatea și libertate de expresie ca valorile de bază, love-brand pentru generații întregi. De la introducerea pe piata a iconicului model Aviator creat special pentru piloții Armatei statelor Unite ale Americii, Ray Ban a fost în prim-planul schimbării culturale, devenind un simbol al auto exprimarii, brand purtat de celebrități și persoane publice din întreaga lume.

Rame pentru ochelari TIFFANY

Iconică! În 1837 la New York apare Tiffany & Co, prima casă de design de bijuterii din SUA. Ramele Tiffany sunt inspirate din bijuterii celebre, celebrând originalitatea, durabilitatea și stilul, dincolo de tendințe.
Tiffany înseamnă versatilitate și eleganță.

Rame pentru ochelari VERSACE

Versace este una dintre cele mai faimoase și iconice case de moda de lux. Simbol al Italiei și luxului, brandul este deținut independent de familia Versace. Stilul Versace este modern, glamour, sexy și puternic. Colecțiile de de ochelari combină inovațiile tehnicii cu esența brandului și poartă detaliile vizuale distincte pentru care este cunoscută casa de modă.

Rame pentru ochelari VOGUE EYEWEAR

Lansată în 1973 cu aceiași denumire ca și faimoasa revistă de modă, linia Vogue Eyewear reflectă trendurile momentului, la prețuri accesibile, oferind o gamă largă de sortimente globale, precum și colecții locale adaptate noilor piețe. Este un brand contemporan, young, reprezentat de vedete ale momentului. Numele de Gigi Hadid îți spune ceva? Atunci cu siguranță colecția care îi poartă numele ți se potrivește.

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!