Eurooptik - Lentile ochelari

Tratamente si materiale speciale:

 

Crizal Prevencia

Cea mai recenta inovatie din familia antireflex Crizal – filtreaza razele UV periculoase si lumina albastra-violet in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

 

Eye Protect System

O noua generatie de material. O tehnologie de ultimă oră, o nouă referinţă pentru lentilele de ochelari. Eye Protect System filtrează lumina albastră prin absorbţie selectivă in toata masa lentilei. Nu are reflexie reziduala violet.

 

Eye Drive pentru conducatorii auto

O gamă nouă de lentile special concepute pentru o vedere fără efort pe timp de zi şi de noapte. Reflect Control este o nouă tehnologie care stă la baza EyeDrive®. Oferă o combinaţie unică între tratamentul anti-reflex şi designul lentilei. Reduce disconfortul cauzat de diferite surse de lumină şi îmbunătăţeşte foarte mult contrastul chiar şi în condiţii de lumină scăzută, reflexiile orbitoare pe timp de noapte fiind cu până la 90% mai reduse cu EyeDrive®.

 

Lineis 1.74

Lentilele hi-tech – cele mai subţiri de pe piaţă. Pentru rame contur (nu fir, surub). Reduce efectul de mărire/micsorare a ochilor de catre lentilele cu dioptrii mari.

Varilux XR cea mai noua lentila progresiva

Mai mult

Vedere extinsa in zona de aproape prin tehnologia XTEND pentru a cuprinde fiecare detaliu.

Varilux Digitime lentila de interior/birou (aproape si semidistanta)

Mai mult

În prezent, peste 90% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani folosesc mai multe ecrane în același timp. Adică se uită la televizor, lucrează pe calculator și își verifică și telefonul din când în când.

Lentile speciale pentru calculator EyeZen

Mai mult
Cea mai noua inovatie Essilor pentru pacientii intre 20 si 45 de ani care folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Eyezen, o gama completa de NOI lentile digitale concepute pentru o viata mereu conectata, ce asigura o relaxare a ochilor in prezent dar si o protectie a sanatatii vizuale in viitor.

Eurooptik - Ochelari de soare

ENOX

Ochelarii Enox te provoacă să îndrăznești! Să ieși din tipare și să adopți stilul, la un alt nivel. Materialele de calite se îmbină cu modelele extravagante, cu tușe avangardiste, glamour, demne de un VIP. Enox este un brand care nu te lasă să treci neobservat/ă. Înseamnă atitudine, îndrăzneală dar și rafinament. Îmbinarea tuturor, într-un brand care te scoate din anonimat.

POLAROID

Ochelarii de soare Polaroid ofera protecție, cu stil. Un brand care a cosntruit relația de încredere cu clientul, de-a lungul a generații. Inovația, una dintre valorile de bază ale Polaroid, garantează siguranța ochilor, iar elementele de design, clasice deja, aduc plus de stil. Tehnologiile folosite pun Polaroid mereu pe locul întâi când vine vorba ochelari de soare și protecția ochilor.

RAY BAN

Un brand clasic, recognoscibil, având autenticitatea și libertate de expresie ca valorile de bază, love-brand pentru generații întregi. De la introducerea pe piata a iconicului model Aviator creat special pentru piloții Armatei statelor Unite ale Americii, Ray Ban a fost în prim-planul schimbării culturale, devenind un simbol al auto exprimarii, brand purtat de celebrități și persoane publice din întreaga lume.

VOGUE EYEWEAR

Lansată în 1973 cu aceiași denumire ca și faimoasa revistă de modă, linia Vogue Eyewear reflectă trendurile momentului, la prețuri accesibile, oferind o gamă largă de sortimente globale, precum și colecții locale adaptate noilor piețe. Este un brand contemporan, young, reprezentat de vedete ale momentului. Numele de Gigi Hadid îți spune ceva? Atunci cu siguranță colecția care îi poartă numele ți se potrivește.

Eurooptik - Rame ochelari

BVLGARI

Marele bijutier italian și maestru de pietre prețioase, iubitor al feminității și al culorilor, reprezintă unul dintre cele mai exclusiviste branduri din domeniul ochelarilor. Designul contemporan, stilurile unice și detaliile pline de farmec sunt combinate în produse de o calitate superioară. Ochelarii Bulgari prezintă materiale prețioase, cum ar fi aurul, pietrele prețioase și cristalele, și reprezintă mereu o piesă statement.

DOLCE & GABBANA

Sicilia, senzualitatea și esența Italiei. Contrastant dar complementar, stilul Dolce & Gabbana se reflectă și în colecțiile de ochelari. Forme pline de farmec, elemente neconvenționale, materiale de calitate și detalii suprinzătoare.

POLAROID

Un brand care a cosntruit relația de încredere cu clientul, de-a lungul a generații. Inovația, una dintre valorile de bază ale Polaroid, garantează siguranța ochilor, iar elementele de design, clasice deja, aduc plus de stil. Tehnologiile folosite pun Polaroid mereu pe locul întâi când vine vorba de ochelari.

TIFFANY

Iconică! În 1837 la New York apare Tiffany & Co, prima casă de design de bijuterii din SUA. Ramele Tiffany sunt inspirate din bijuterii celebre, celebrând originalitatea, durabilitatea și stilul, dincolo de tendințe.
Tiffany înseamnă versatilitate și eleganță.

VOGUE EYEWEAR

Lansată în 1973 cu aceiași denumire ca și faimoasa revistă de modă, linia Vogue Eyewear reflectă trendurile momentului, la prețuri accesibile, oferind o gamă largă de sortimente globale, precum și colecții locale adaptate noilor piețe. Este un brand contemporan, young, reprezentat de vedete ale momentului. Numele de Gigi Hadid îți spune ceva? Atunci cu siguranță colecția care îi poartă numele ți se potrivește.

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!