fbpx

Eurooptik

Ochelari de soare

ENOX

Ochelarii Enox te provoacă să îndrăznești! Să ieși din tipare și să adopți stilul, la un alt nivel. Materialele de calite se îmbină cu modelele extravagante, cu tușe avangardiste, glamour, demne de un VIP. Enox este un brand care nu te lasă să treci neobservat/ă. Înseamnă atitudine, îndrăzneală dar și rafinament. Îmbinarea tuturor, într-un brand care te scoate din anonimat.

POLAROID

Ochelarii de soare Polaroid ofera protecție, cu stil. Un brand care a cosntruit relația de încredere cu clientul, de-a lungul a generații. Inovația, una dintre valorile de bază ale Polaroid, garantează siguranța ochilor, iar elementele de design, clasice deja, aduc plus de stil. Tehnologiile folosite pun Polaroid mereu pe locul întâi când vine vorba ochelari de soare și protecția ochilor.

RAY BAN

Un brand clasic, recognoscibil, având autenticitatea și libertate de expresie ca valorile de bază, love-brand pentru generații întregi. De la introducerea pe piata a iconicului model Aviator creat special pentru piloții Armatei statelor Unite ale Americii, Ray Ban a fost în prim-planul schimbării culturale, devenind un simbol al auto exprimarii, brand purtat de celebrități și persoane publice din întreaga lume.

VOGUE EYEWEAR

Lansată în 1973 cu aceiași denumire ca și faimoasa revistă de modă, linia Vogue Eyewear reflectă trendurile momentului, la prețuri accesibile, oferind o gamă largă de sortimente globale, precum și colecții locale adaptate noilor piețe. Este un brand contemporan, young, reprezentat de vedete ale momentului. Numele de Gigi Hadid îți spune ceva? Atunci cu siguranță colecția care îi poartă numele ți se potrivește.

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!