fbpx

Eurooptik

Lentile pentru ochelari

Tratamente si materiale speciale:

Crizal Prevencia

Cea mai recenta inovatie din familia antireflex Crizal – filtreaza razele UV periculoase si lumina albastra-violet in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

Eye Protect System

O noua generatie de material. O tehnologie de ultimă oră, o nouă referinţă pentru lentilele de ochelari. Eye Protect System filtrează lumina albastră prin absorbţie selectivă in toata masa lentilei. Nu are reflexie reziduala violet.

Eye Drive pentru conducatorii auto

O gamă nouă de lentile special concepute pentru o vedere fără efort pe timp de zi şi de noapte. Reflect Control este o nouă tehnologie care stă la baza EyeDrive®. Oferă o combinaţie unică între tratamentul anti-reflex şi designul lentilei. Reduce disconfortul cauzat de diferite surse de lumină şi îmbunătăţeşte foarte mult contrastul chiar şi în condiţii de lumină scăzută, reflexiile orbitoare pe timp de noapte fiind cu până la 90% mai reduse cu EyeDrive®.

Lineis 1.74

Lentilele Hi-tech – cele mai subţiri de pe piaţă. Pentru rame contur (nu fir, surub). Marimea ochiului rămâne neschimbată (reduce efectul de mărire a ochilor).

Varilux X Design cea mai noua lentila progresiva

Mai mult

Vedere extinsa in zona de aproape prin tehnologia XTEND pentru a cuprinde fiecare detaliu.

Varilux Digitime lentila de interior/birou (aproape si semidistanta)

Mai mult

În prezent, peste 90% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani folosesc mai multe ecrane în același timp. Adică se uită la televizor, lucrează pe calculator și își verifică și telefonul din când în când.

Lentile speciale pentru calculator EyeZen

Mai mult
Cea mai noua inovatie Essilor pentru pacientii intre 20 si 45 de ani care folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Eyezen, o gama completa de NOI lentile digitale concepute pentru o viata mereu conectata, ce asigura o relaxare a ochilor in prezent dar si o protectie a sanatatii vizuale in viitor.

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!