Eurooptik

Lentile ochelari STELLEST

STELLEST

În ceea ce privește miopia, purtarea ochelarilor de vedere standard nu garantează menținerea sănătății ochilor pe termen lung.

Miopia progreseaza cel mai rapid intre 7-10 ani si se stabilizeaza intre 16-20 ani. Dioptriile peste -3 se asociaza cu riscuri crescute de probleme cu vederea de-a lungul vietii.

Lentilele Stellest™ reprezintă soluția de top pentru combaterea miopiei la copii (6-16 ani), având o eficiență confirmată prin studii clinice. 

Nu doar compensati miopia - incetiniți-o!

Mai mult

Lentilele Stellest™ sunt inovația Essilor® care încetinesc progresia miopiei la copii cu 67% în medie, comparativ cu lentilele de vedere standard de vedere, când sunt purtate 12 ore pe zi.

De ce să alegi Stellest pentru copilul tău?

Mai mult

100% dintre copii se adaptează complet la lentilele Stellest™ în decurs de o săptămână

Experimentați diferența cu lentilele

STELLEST

Lentilele STELLEST sunt proiectate cu 2 părți

ingeniose complementare care,

atunci când sunt combinate

au un efect

puternic.

 

 

Eurooptik

Lentile STELLEST

STELLEST

Lentilele Stellest™ reprezintă soluția de top pentru combaterea miopiei la copii, având o eficiență confirmată prin studii clinice.

Nu doar corectați miopia - controlați-o

Mai mult

Lentilele Stellest™ sunt inovația Essilor® care schimbă jocul pentru a încetini progresia miopiei la copii. Lentilele Essilor® Stellest™ încetinesc progresia miopiei cu 67% în medie, comparativ cu lentilele monofocale, când sunt purtate 12 ore pe zi 3.

De ce să alegi Stellest pentru copilul tău?

Mai mult

67% încetinirea progresiei miopiei, în medie, în comparație cu lentilele monofocale, atunci când sunt purtate 12 ore pe zi

100% dintre copii se adaptează complet la lentilele Stellest™ în decurs de o săptămână 4

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!