Echipa

Eurooptik

Dr. Dana Ivan

Medic primar oftalmolog, fondatorul brandului Eurooptik

Interesele Dr. Dana Ivan în oftalmologie sunt vaste și includ tratamentele cu laser glaucomului, afectiunile maculare și retinei și problemele de vedere la copii.
Este din Bacău și din 2005, neîntrerupt, oferă consultații în cabinetele Eurooptik din Bacău, Moinești, Comănești, Onești.

Datorită dedicației și expertizei sale, Dr. Ivan a devenit un medic căutat, având un impact semnificativ în îmbunătățirea vederii a numeroși pacienți din județul Bacău.
Este pasionata de inovațiile din domeniu și continuă să doteze cabinetele Eurooptik cu cele mai noi tehnologii și metode de tratament.

Dr. Ivan își dedică timpul și energia pentru a face Eurooptik un concept sustenabil și care creează valoare socială în comunitatea județului Bacău (organizator al taberei anuale pentru copii cu diabet împreuna cu Lions Club).

Expertiză

Citat

 • Stopare miopie la copii 100% 100%
 • Tratamente laser în glaucom 90% 90%

Citat

“Trăim vremea dispozitivelor electronice. Nu e ceva rău, internetul creează inclusivitate și acceptarea diversității. Inteligența colectivă a omenirii informate și conectate va face lumea mai bună și mai responsabilă.
Între timp, voi părinții puteți stopa miopia copiilor voștri. Spre satisfacția mea, știința evoluează. Haideți să discutăm ce soluții sunt.”

Profesionalism. Personal amabil, orientat spre pacienți.
Ciausu Iulian

O echipă de profesioniști.
Apelați cu încredere dacă doriți o consultație profi . Sfaturi pertinente în alegerea ramelor pt. ochelari
Stefan Movila

Oameni profesionisti
ALINA-ECATERINA Harja

Dr. Andrei Irimia

Medic primar oftalmolog

.Din Iași, este în echipa Eurooptik din 2012, foarte empatic și realist. Oferă consultații o dată pe săptămână (cazuri speciale de retină).

Preocupat de rezultatele practice, participă cu lucrări bazate pe experiența personală, la Congresele de Oftalmologie din România.

Operează cazuri de cataractă complexe, inclusiv  inlocuirea cristalinului pentru a nu mai purta ochelari. De asemeni face operatii de retina la Spitalul Arcadia din Iași și glaucom (la Eurooptik)

Este pasionat de tehnici chirurgicale noi care sa rezolve mai eficient cazuri complicate ca cele de cataractă traumatică, care necesită implant cu prindere iriană (într-o ședință operatorie ulterioară).

Poate trata cazuri complexe care necesită mai multe operații succesiv (retină, cataractă, glaucom).

Expertiză

Citat

 • Operații de cataractă 100% 100%
 • Operații de retină (dezlipiri, hemoragii vitreene, membrane) 100% 100%

Citat

“Facem tot ce se poate. Lucrurile făcute la timp, ne scutesc de probleme în viitor. Operația de glaucom este dificilă pentru ochi, recuperarea e lentă, dar salvează vederea atunci când tratamentul cu picături nu mai scade îndeajuns tensiunea oculară.”

Scriu în numele mamei mele Ciobanu Rodica. A fost operată la ambii ochi Domnul doctor ea dat incredere si speranta de a vedea si asa a fost. Dupa operatie am vazut bucuria mamei mele pe chipul ei. Multumim domnului doctor.
Ciobanu

Servicii de calitate și profesionalism va recomand cu tot dragul !
Lucia Si Costy Badarau

Dr. Alina Popa

Medic primar oftalmolog

Este în echipa Eurooptik din 2008, foarte sufletistă și îndrăgită de pacienți. Oferă consultații de trei ori pe săptămână. Deosebit de activă, consultă și operează și la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Este la curent cu toate noutățile din oftalmologie, participând anual la Euretina și Congresul European de Cataractă.

Datorită inteligenței deosebite și expertizei sale, Dr. Alina Popa a devenit un nume de referință în oftalmologia județului Bacău, fiind solicitată frecvent pentru a doua părere, pentru intervenții și tratamente în cazurile complicate. Are multiple studii de specialitate și wet-lab-uri în tehnici de chirurgie a cataractei, tratamente laser în glaucom și retină.

Operează cataracta din 2011 având peste 6000 de intervenții chirurgicale cu succes (inclusiv cataracte complicate, mature, însoțite de glaucom).

Este convinsă de beneficiile managementului integrat, în care un pacient operat de cataractă este tratat ulterior în aceeași clinică pentru orice alte boli oculare.

Expertiză

Citat

 • Operații de cataractă 100% 100%
 • Cazuri complexe retină, diabet si glaucom 100% 100%

Citat

„Un pacient cu cataractă, care are și glaucom sau retinopatie diabetică, trebuie operat chiar dacă nu va avea un prognostic vizual bun. Boala oculară se va urmări mai corect și se va putea trata mai eficient după îndepărtarea cataractei (care împiedică vizualizarea fundului de ochi și înregistrarea tomografiei retiniene, inclusiv angio OCT). Dacă eu pot să examinez în condiții normale, rezultatele sunt mai bune.”

Am fost primita cu mult calm,rabdare, mi-a explicat ce urmeaza sa imi faca, e vorba de o injectie in ochi, lucru care sperie pe foarte multi. Efectiv am avut incredere in dna Doctor, desi o vedeam pt prima oara.
Brejan

Retinopatie ochi drept la 69 ani.

Mulțumesc, Dr .ce au operat-o pe mama .Sint f. Mulțumită de rezultat .O echipa de profesionalisti
Recomand
Cu respect Zotic Maria
Emilia Cioroaba

Dr. Anca Moțoc

Medic specialist oftalmolog

Este în echipa Eurooptik din 2018, foarte bun diagnostician și plină de energie pozitivă. O doctoriță foarte valoroasă pentru echipa, oferă consultații în toate cabinetele Eurooptik (Bacău, Moinești, Comănești, Onești).

După terminarea rezidențiatului în Iași, s-a mutat în orașul natal, Bacău, pentru a fi de folos aici, acasă.

Este în plin proces de specializare în ramuri avansate ale oftalmologiei, participând la wet-lab-uri în tehnici de chirurgie a pterigionului, pleoapelor, laser micropluse pentru afecțiuni retiniene.

Dr. Anca Moțoc se perfecționează în prezent în proceduri de chirurgie estetică, inclusiv injecții perioculare pentru corectarea ridurilor cu Botox.

Expertiză

Citat

 • Operații de pleoape și pterigion 100% 100%
 • Injecții perioculare cu Botox pentru tratamentul ridurilor 100% 100%

Citat

 

„Există speranță pentru retinopatia diabetică și degenerescența maculară umedă (exudativă). Anual intră pe piață, la fel de rapid ca în celelalte țări din UE, medicamente pentru tratamentul retinei. Cercetarea și studiile de eficacitate sunt intense și apar variante mai performante. După tratamentul de încărcare cu trei injecții lunare, vom face tratament de întreținere ghidat de rezultatele la OCT și vom avea grijă de retina dvs.”

Recomand cu încredere!
Mulțumesc,doamnei doctor Anca Motoc pentru profesionalism și promptitudine !
Mulțumesc,fetelor de la Recepție!
Foarte amabile și drăguțe!
Iuliana Spătaru

Recomand. Atât Dr. Moțoc cât și d-ra asistenta au avut răbdare cu copilul meu de 3 ani jumătate. Va mulțumim.
Maria Onode

Dr. Cristina Flondor

Medic specialist oftalmolog

Este din Iași, parte a echipei Eurooptik din 2018, consultă în clinica Eurooptik din Bacău. Bun teoretician, foarte meticuloasă și analitică. Urmărește perseverent cazurile deosebite prin controale repetate până la vindecare sau stabilizare.

Datorită rigurozității și spiritului analitic, Dr. Flondor este un foarte bun prescriptor, inclusiv pentru lentile de ochelari speciale, degresive, progresive, de birou.

Controalele sunt amănunțite, cu dilatarea pupilei și verificarea refracției cu cicloplegie și a fundului ochi astfel încât pacienții să fie siguri că nu s-a scăpat nimic din vedere.

Ulterior consiliază pacienții pentru a se acomoda cu dioptrii mai deosebite (diferențe între ochi, lentile progresive).

Expertiză

Citat

 • Ochelari progresivi 100% 100%
 • Tratament glaucom 100% 100%

Citat

 

„Acomodarea cu lentile progresive e ca învățatul mersului pe bicicletă. Necesită până la 6 săptămâni, perioadă de acomodare cu zonele din lentilă desemnate pentru vederea la distanță, la intermediar și la citit. Pregătiți-vă pentru o perioadă în care e posibil să vă mai amețiți, să fugă imaginea, să vedeți alungite obiectele cu colțuri drepte. Lăsați timpul, ochii și creierul să lucreze împreună. Stați pe canapea, în șezut, pe direcția televizorului. Priviți 5 minute la TV prin partea de sus a ochelarului. Așezați capul încât să vedeți clar. Apoi plecați ochii și citiți 5 minute în telefon. Ridicați bărbia până vedeți clar. Credeți-mă, la sfârșit, merită!”

Consultația a fost detaliată și m-am simțit în siguranță în mâinile ei. O recomand cu încredere!
Maria Radu

Mulțumit de vizita la dr. Flondor. Claritate, explicații precise și o abordare foarte profesionista.
Constantin

Dr. Roxana Lungu

Medic specialist oftalmolog

S-a alăturat echipei în 2018. Oferă consultații la cabinetul Eurooptik din Onești. Extrem de conștiincioasă, riguroasă și energică, lucrează și la Secția Oftalmologie a Spitalului Municipal Onești.

 

După finalizarea rezidențiatului în Iași, Dr. Roxana Lungu s-a mutat în Onești, pentru a fi în lumea reală a medicinei. A câștigat rapid experiență în Spitalul Onești, unde a diagnosticat și tratat o mare varietate de cazuri.

Este specializată pe tratamentele bolilor oculare cronice: glaucom, sindrom de ochi uscat și un foarte bun prescriptor. Pacienții sunt chemați repetat la controale până la vindecare.

Dr. Lungu își dedică timpul și energia pentru a informa corect pacienții contribuind la educarea comunității despre importanța îngrijirii ochilor.

Expertiză

Citat

 • Consultatii oftalmologice si prescriptii de ochelari 100% 100%
 • Sindrom de ochi uscat, glaucom 100% 100%

Citat

”Tratamentele în oftalmologie nu sunt rapide și nici garantate. Medicina nu e o știință exactă. Sunt aici ca să vă ajut și să vă sfătuiesc oricând apare o schimbare. Tratamentul pentru glaucom e pe viață, dar, atât timp cât știm ce aveți și faceți tratamentul corect, facem maximul care se poate”

Consultatie excelenta cu Dr. Roxana Lungu. O recomand cu încredere!
Ionescu

Profesionalism și răbdare – asta am găsit la Dr. Lungu. Mulțumesc!
Serbanescu Andrei

Dr. Roman Don

Medic specialist oftalmolog

Cel mai tânăr membru, Dr. Roman Don este din Iași și e în echipa Eurooptik din 2023. Spirit extrem de optimist și cu o formare teoretică solidă, este interesat de oftalmologia generală și problemele de vedere la copii.

Energie pură și dedicație pentru pacienți, Dr. Don Roman a dovedit expertiză în metode avansate de diagnostic ca oftalmoscopia indirectă și OCT – tomografie oculară. Este la curent cu cele mai noi tehnologii și metode de tratament.

Dr. Roman oferă consultații în toate cabinetele Eurooptik din Bacău, Moinești, Comănești, Onești pentru adulți și copii.

Deosebit de perseverent în a câștiga rapid experiență, stăpânește tehnologia cea mai avansată și urmărește pacienții cu empatie și metodă.

Expertiză

Citat

 • OCT – tomografie retiniana 80% 80%
 • Ochelari 80% 80%

Citat

„Aveți cataractă în fază de început. Vederea este un pic neclară la detalii, mai ales la scrisul la TV, recunoașterea fețelor pe stradă, citit. Ochelarii pe care îi facem acum nu vor putea face vederea complet clară din cauza cataractei. Atât pot ochii dvs. Veți face un tratament cu picături și ne vedem peste 6 luni la control. Avem rezultatele înregistrate în fișă și le vom compara să vedem dacă evoluează.”

Eurooptik

Vă așteptăm în cabinet!