fbpx

Atunci când ești șofer, este recomandat să își faci control oftalmologic o dată la 2 sau 4 ani, în funcție de situație, sau măcar să fii informat de problemele pe care le ai și să porți ochelari, pentru a evita eventuale accidente ce se pot produce din mai mulți factori nefericiți: oboseală, deranjul de la lumină/întuneric, cataracte netratate etc.

Este, de asemenea, important să vezi la fel de bine cu ambii ochi sau să porți ochelari ce îți corectează ochii în egală măsură, pentru a avea vederea echilibrată și pentru a nu obosi un ochi mai mult decât celălalt.

Protejarea ochilor de razele UV este un alt aspect important de care ar trebui să se ocupe orice șofer. Prin intermediul anumitor filtre din lentilele ochelarilor de soare, ochii sunt feriți de orice lumină deranjantă și condusul va rămâne pe cât de confortabil ne dorim!
Toate aceste lucruri le poți corecta și îndeplini la clinica Eurooptik.

Citește mai mult la https://www.desteptarea.ro/controlati-va-vederea-regula-ce-trebuie-sa-devina-lege/, iar noi te așteptăm la Eurooptik, Clinică oftalmologică medicală, pe strada str. Razboieni nr. 7, Bacău, telefon contact: 0760.676.304.